ABOP ondersteunt vakbondstrijd

ABOP ondersteunt de staking van de vakbonden om de verhogingen terug te draaien. ABOP is voorstaander van het terugbrengen van de verhogingen op de benzine -en de stroomprijs. Het kan niet dat 1.2 miljard in 3 jaar tijd van de begroting verdwenen is. ABOP ondersteunt de actie en alle leden zijn vrij om mee te doen.

Maar ABOP gaat niet mobiliseren. Omdat ABOP geen actievoert voor 1 dag. Ronnie Brunswijk: Deze regering ga je niet zomaar naar huis kunnen sturen, we weten wie daar zit, als er actie gevoerd moet worden om de huidige regering weg te halen moet er een plan komen en dan staken we niet voor 1 dag, maar totdat deze regering af treedt. A no ab zin fu hor actie gi wan day, wanneer ik op straat ga moet deze man weg, dat is het probleem van mij. Wanneer ABOP actie voert lopen we tot naar Leonsberg. Wij voeren geen actie als we weten dat deze man niet weg gaat. Te we go voer actie dan na einde dienst.

4 thoughts on “ABOP ondersteunt vakbondstrijd

  1. Steeds de principes in het vaandel van de partij houden:
    A- Algemeen(Nationaal)
    B- Bevrijding(Emancipatie)
    O-Ontwikkeling(opwaartse mobiliteit van mens en haar omgeving)
    P- Partij(continu gelijkwaardige effectieve, efficiente informatie uitwisseling tussen alle leden en de structuren met het oog op saamhorigheid en daadkracht)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *