De regering komt zijn beloften niet na

De regering komt zijn beloften niet na


Assembleelid Marinus Bee, topper van de ABOP, zegt terugblikkend op de periode van drie jaar na de verkiezing, dat er geen duurzame ontwikkeling is gerealiseerd, zoals beloofd. “We zien dat steeds meer mensen in armoede vervallen en veel bedrijven sluiten hun deuren. Het grootste probleem is dat er geen cohesie is in het regeerteam en de president focust zich alleen op het benoemen en ontslaan van functionarissen en propaganda maken voor de verkiezingen van 2020,” stelt Bee tegenover Starnieuws.

Drie jaren na de verkiezingen van 2015 heeft de regering drie verworvenheden en die zijn volgens Bee:
1. Steeds groter wordende staatsschuld
2. Veel mislukte projecten
3. Men kiest voor pakketten verdelen in plaats van duurzame ontwikkeling te brengen voor het volk.

“Het is deze regering niet gelukt om het volk te verheffen. We zakken steeds dieper in de put en er komen geen concrete oplossingen, maar je hoort constant een geroep van dat de crisis bijna voorbij is. We hebben zoveel geld geleend maar we hebben tot nu toe niks gemerkt in de samenleving,” concludeert de politicus.

“Mijn partij hoopt dat de regering in de resterende twee jaren doet waarvoor ze mandaat heeft gekregen. Er moet nu wel een crisisprogramma komen om de criminaliteit, volksgezondheid en het onderwijsprobleem aan te pakken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *