Geschiedenis geschreven met de vlucht van American Airlines

Geschiedenis geschreven met de vlucht van American Airlines

Minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) ziet met deze ontwikkeling de relatie tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika versterkt worden. Het vliegtuig landde na een reis van vierenhalf uur op Surinaamse bodem. American Airlines is voornemens om vijf keer per week naar Suriname te vliegen.
Non-stop vluchten
Zij zijn de eerste Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, die non-stop vluchten naar Suriname aanbiedt. Minister Jubithana toonde zich ingenomen met deze nieuwe speler. Hij sprak de hoop uit dat na de inaugurele vlucht er nog meer zullen volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *