Straatverkoop Jodenbreestraat wordt geordend

Straatverkoop Jodenbreestraat wordt geordend

De ordening van de Jodenbreestraat is in proces. De klein entrepreneurs, ook bekend als straatventers langs de weg, hebben 30 vergunningen en badges gekregen waardoor zij hun goederen legaal aan de man kunnen brengen. Bij de overhandiging van de vergunningen waren naast de DC en ondernemers ook ABOP-Parlementarier Edgar Sampie aanwezig. Economische ontwikkeling, stadsverfraaiing en ordening centraal staan.
In het geval van de Jodenbreestraat staan het bewaren van de rust, orde en hygiëne hoog aangeschreven. Met het verstreken van de vergunningen kunnen de beoogde resultaten optimaal gerealiseerd worden. Het commissariaat cq. de bestuursambtenaren zullen nu in staat zijn om de situatie bij de Jodenbreestraat beter te controleren en te handhaven. De belangen van de nieuwe groep ondernemers worden met de formele vergunningen ook gewaarborgd.
 De vergunningen zijn geldig voor een periode van 1 jaar en kunnen eventueel verlengd worden op het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost, mits voldaan is aan de wettelijke verplichtingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *