Eerste Steenlegging Scholencomplex Para

Eerste Steenlegging Scholencomplex Para

Scholencomplex Para versnelt ontwikkeling district
De eerste steen van de Schoolcampus te Hanover, Para is op zondag 07 maart gelegd. De Vice- President Ronnie Brunswijk heeft samen met het staatshoofd Chandrikapersad Santokhi en anderen dit heuglijk moment meegemaakt. De bouw van dit woon- en leef scholencomplex moet een positieve uitstralingseffect hebben op de omliggende gebieden. Ook zal het helpen om de ontwikkeling in dit gebied versneld op gang te brengen.

Het bouwen van deze campus is onderdeel van het onderwijsplan dat in Para wordt uitgevoerd. Vice- President Vicepresident Ronnie Brunswijk roemde de regering voor het uitvoeren van haar onderwijsplan in Para. Jonge mannen en vrouwen zullen worden opgeleid om te werken aan de verdere ontwikkeling van Suriname. De regering is bewust van het belang van voortgezet onderwijs in Para en omstreken. Hij sprak de hoop uit, dat de bouw geen onderbrekingen kent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *