Miljarden Fraude van illegaal hout ontdekt en gestopt

Miljarden Fraude van illegaal hout ontdekt en gestopt

De nieuwe directeur van SBB, Stanley Betterson maakt schoon schip.

100 containers hout zijn ontdekt door de Vliegende Brigade op de Jules Sedney Haven. Deze waren reeds verzegeld voor uitvoer. In 40 tot nu toe geopende containers werd hout aangetroffen en hiermee is mogelijk een grootschalige illegale uitvoer van dit product voorkomen. Het Openbaar Ministerie heeft intussen de opdracht gegeven tot een multidisciplinair onderzoek.

De regering is ingenomen met het door haar werkarmen geboekte succes. Samen met de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht stuitte de Vliegende Brigade op de containers hout. Op deze manier verloor ons land milarden per jaar aan inkomsten.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Alle 100 containers met vermoedelijk illegaal hout zijn in beslag genomen door de politie, waarbij alle nodige stappen worden genomen om deze case uit te rafelen.

Het Openbaar krijgt alle ruimte zijn werk te doen. De regering zegt dat ze van haar kant zich zal blijven inzetten om elke vorm van corruptie de kop in te drukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *